cularis
roeien verbeteren coach on tour roeien Ratzeburg roeien Andalusië

Online videoanalyse van jouw roeihaal!


..... voor iedere roeier die snel vooruit wil

Hoe krachtig het medium video is, blijkt telkens weer bij de skiffcursussen in Ratzeburg en bij de Saar. Veelvuldig wordt de roeitechniek van de deelnemers in beeld gebracht, geanalyseerd en besproken. Daarna volgen zeer gerichte oefenopdrachten om stapje voor stapje verder te komen. En met succes, vele roeiers hebben op deze manier hun roeitechniek enorm verbeterd.

Een aantal halen is al voldoende om een beeld te krijgen van je roeihaal en geven ruimschoots informatie om volgens een nauwgezet plan de roeitechniek blijvend te verbeteren. Een scherpe analyse in combinatie met zeer gerichte oefeningen en heldere instructies, is de specialiteit van Carla Beekman en vormen de basis voor veranderingen en nieuwe inzichten.

Tijdens de cursussen is altijd heel veel belangstelling voor de video-opnames, maar ook daarbuiten is grote interesse. Daarom biedt Carla de mogelijkheid videofilmpjes van je roeihaal samen online te bekijken en te bespreken. Uiteraard krijg je vervolgens een gerichte technische oefening mee!image1 image2 image3 image4 image4


logo

coach on tour

video + analyse

assistentie verenigingen


RBN2

www.roeiplezier.nlRBN12


RBN13

  • .....contact:roeiplezier@xs4all.nl telefoon +31(0)20-6186580, mobiel +31(0)6-20-613026 (voicemail uit)
  • Lees hier het privacy beleid persoonsgegevens (AVG)

    Website©2018