saar
roeien verbeteren coach on tour roeien Saar roeien Ratzeburg roeien Andalusië

roeien Saar

.........skiffen, begin ermee!

Droom je al langer van het roeien in de skiff en is een goede overstap er steeds niet van gekomen? Dan is dit het moment en de plek ermee te beginnen. Op het mooie rustige water van de Saar, heb je alle tijd om te wennen aan de smalle boot.

Middels zorgvuldig opgebouwde oefeningen, leer je stapje voor stapje de skiff kennen en zul je verbaasd staan, hoe snel je technieken leert aanvoelen en begrijpen. De skiff geeft namelijk precies door wanneer je iets goed doet en wanneer minder goed. Merk je eenmaal hoe dat werkt, dan staat niets je in de weg om binnen korte tijd vertrouwen op te bouwen. In een prettige sfeer krijg je doeltreffende instructies en zul je steeds meer ontspannen gaan roeien.

De intensieve leervorm van 8 sessies gedurende vier opeenvolgende dagen, zijn bij uitstek geschikt om het skiffen te leren. Elke dag kun je verder bouwen op wat je de dag ervoor ervaren hebt. Voor je het weet heb je al vele kilometers afgelegd!

s37

Tijdens de cursus krijgt iedere deelnemer afhankelijk van zijn/haar gewicht een skiff toegewezen, die op de persoon wordt afgesteld, inclusief riemen en schoenen die passen. Er wordt geroeid in boten van het type Club Racer van Wintech. Het zijn mooie boten die Ún voldoende stabiliteit bieden aan de beginnende skiffeur en toch ook subtiel roeien mogelijk maken. Dit komt omdat je in deze boten goed voelt wat je doet.

logo


roeien Saar

skiff-beginnend

skiff-gevorderd

personal coach

locatie

wanneer?

cursusinformatie

inschrijven


s11

saarrowingcenter.coms12


s15


nieuws

Met ingang van het seizoen 2014 worden de cursussen aan de Saar georganiseerd door Theo van den Broek en zullen verder voortgezet worden onder de naam Saarrowingcenter. Carla Beekman blijft als instructeur/coach betrokken bij de skiff cursussen in Dreisbach aan de Saar.

Het Saarrowingcenter komt voort uit de roeionderneming Roeiplezier/Enjoyrowing van Carla Beekman.

Sinds 1992 organiseert zij cursussen voor techniekverbetering in de skiff. Om aan de toenemende vraag tegemoet te komen, besloot zij in 2011 het aanbod verder uit te breiden met de locatie aan de Saar (D). Het aantal deelnemers verdrievoudigde!


.....contact: info@saarrowingcenter.com telefoon (mobiel) +31 6 512 00 637


Website©2013