saar
roeien verbeteren coach on tour roeien Ratzeburg roeien Andalusië

Verbetering samenroeien voor ploegen....

De onderlinge discussies over de roeitechniek bij roeiploegen zijn niet weg te denken. Vele typische gesprekken passeren de revue. Verschillende inzichten over de haal dwarrelen voorbij. De roeitechniek blijft een voortdurende bron van inspiratie, danwel onbegrip.

Een verbetering van het samenroeien is namelijk bij veel ploegen van roeiverenigingen een grote wens. Deze wens realiseren, blijkt in de praktijk niet altijd gemakkelijk. Instructeurs en coaches zijn moeilijk te vinden, dan weer kan niet iedereen of ontbreekt de tijd. Een makkelijk te organiseren leermoment zou voor de ploeg ideaal zijn.

Het kan! Met de roeicursus 'verbetering samenroeien' die een halve dag duurt, en zo is opgezet dat de ploeg binnen korte tijd efficiënt kan leren hoe ze verder kan slijpen aan de techniek van de gemeenschappelijke en eenduidige roeihaal.

Na even inroeien, wordt een video-opname en een analyse gemaakt van de roeitechniek als ploeg. Naar aanleiding daarvan krijgt de ploeg een aangepast oefenconcept, dat op het water zorgvuldig begeleid en getraind wordt. Vervolgens kan de ploeg zelf aan de slag met de opdrachten, en vooral met het inzicht wanneer ze technisch wel en niet goed oefenen.

De cursus is met name geschikt voor beginnende en gevorderde recreatieve roeiers die samen beter willen leren roeien. De cursus vindt plaats op de eigen roeivereniging, duurt een dagdeel en er wordt geroeid in de boot waarin de ploeg meestal roeit.


bladen

logo


verbetering roeitechniek

verbetering samenroeien

opleiding instructeurs

incentives

profiel


emp

www.roeiplezier.nl


verbetering samenroeien


Een cursus duurt circa 4 uur
Minimaal aantal deelnemers 2
Maximaal aantal deelnemers 8, verschillende boottypen mogelijk


Benodigde boten:
-gangbare boot waarin de ploeg normaal roeit
-vaarwater met mogelijkheid tot video-opname
-rustige ruimte voor videoanalyse en theorie


Prijs op aanvraag

Voor verdere informatie mailen naar: roeiplezier@xs4all.nl


roeien4

  • .....contact:roeiplezier@xs4all.nl telefoon +31(0)20-6186580, mobiel +31(0)6-20-613026 (voicemail uit)
  • Lees hier het privacy beleid persoonsgegevens (AVG)

    Website©2018