saar
roeien verbeteren coach on tour roeien Saar roeien Ratzeburg roeien Andalusië

roeien Saar

.... een schitterende roeilocatie!

Stel je reist enkele uren en ineens ben je temidden van een prachtig natuurlandschap en nog beter, voorzien van optimaal roeiwater. Je hoeft er niet lang over na te denken: dit is dé plek om in alle rust aan je roeitechniek te werken. En zeker dé plek om voor het eerst te leren roeien in een skiff. Het kan allebei, want je bent aangekomen bij het Saarrowingcenter. Deze schitterende locatie aan de rivier de Saar ligt in het westen van Duitsland, vlakbij de grens met Luxemburg.

Op de Saar kunnen ook diegenen die willen beginnen met skiffen uitstekend terecht. Daarnaast is het voor gevorderde skiffeurs mogelijk een lang weekend te komen om de roeitechniek bij te schaven. Kortom inspirerende dagen in de skiff in een verrassende omgeving gecombineerd met een heerlijke vakantie.


s35

logo


roeien Saar

skiff-beginnend

skiff-gevorderd

personal coach

locatie

wanneer?

cursusinformatie

inschrijven


s11

saarrowingcenter.comsaar22


saar17


nieuws

Met ingang van het seizoen 2014 worden de cursussen aan de Saar georganiseerd door Theo van den Broek en zullen verder voortgezet worden onder de naam Saarrowingcenter. Carla Beekman blijft als instructeur/coach betrokken bij de skiff cursussen in Dreisbach aan de Saar.

Het Saarrowingcenter komt voort uit de roeionderneming Roeiplezier/Enjoyrowing van Carla Beekman.

Sinds 1992 organiseert zij cursussen voor techniekverbetering in de skiff. Om aan de toenemende vraag tegemoet te komen, besloot zij in 2011 het aanbod verder uit te breiden met de locatie aan de Saar (D). Het aantal deelnemers verdrievoudigde!


.....contact: info@saarrowingcenter.com telefoon (mobiel) +31 6 512 00 637


Website©2013