saar
roeien verbeteren coach on tour roeien Saar roeien Ratzeburg roeien Andalusië

roeien Saar

..... optimaliseer je roeitechniek met 1-op-1 coaching

Deze cursus telt maximaal drie deelnemers en je roeit in de skiff of dubbeltwee. Door de individueel gerichte coaching kunnen zowel beginnende, gevorderde en ervaren skiffeurs aan deze cursus meedoen. Drie ochtenden en twee middagen wordt je één uur in de skiff od dubbeltwee 1-op-1 gecoacht. ’s Ochtends worden tijdens de 1-op-1 coaching video opnames gemaakt, die rond lunchtijd worden geanalyseerd en besproken. De analyse vormt de basis voor de middagtraining. ’s Middags wordt je weer één uur 1-op-1 gecoacht. Op de laatste cursusdag (vertrek na de lunch) ga je alleen ’s ochtends het water op. De laatste cursusdag wordt inhoudelijk afgesloten met de video-analyse en advies voor het roeien ’thuis’ op je eigen vereniging.

De 1-op-1 coaching is zowel bedoeld voor de beginnende skiffeur als voor de skiffeur met meer ervaring. Door intensieve coaching boek je in een aantal dagen veel vooruitgang. Voor de beginnende skiffeur betekent dit dat je gemakkelijk(er) en met (meer) vertrouwen in je skiff zit en halen weet te maken. Ben je een meer ervaren skiffeur, dan stel je vast dat je na vijf uur 1-op-1 coaching, je ’anders’ bent gaan roeien: je haal is effectiever geworden.

Tijdens deze drie-daagse cursus krijgt elke deelnemer afhankelijk van zijn/haar gewicht een skiff, die op de persoon wordt afgesteld. Er wordt geskiffd in boten van het type Club Racer van Wintech. Het zijn mooie boten waarin subtiel geroeid kan worden. Dit komt omdat je in deze boten ’voelt wat je doet’ De ervaren skiffeur kan ook roeien in een Empacher wedstrijdskiff (70-85 kg). Voor het varen in de dubbeltwee is een Filippi wedstrijd boot beschikbaar (70-85 kg).


stage

logo


roeien Saar

skiff-beginnend

skiff-gevorderd

personal coach

locatie

wanneer?

cursusinformatie

inschrijven


s11

saarrowingcenter.comsaar22


saar17


nieuws

Met ingang van het seizoen 2014 worden de cursussen aan de Saar georganiseerd door Theo van den Broek en zullen verder voortgezet worden onder de naam Saarrowingcenter. Carla Beekman blijft als instructeur/coach betrokken bij de skiff cursussen in Dreisbach aan de Saar.

Het Saarrowingcenter komt voort uit de roeionderneming Roeiplezier/Enjoyrowing van Carla Beekman.

Sinds 1992 organiseert zij cursussen voor techniekverbetering in de skiff. Om aan de toenemende vraag tegemoet te komen, besloot zij in 2011 het aanbod verder uit te breiden met de locatie aan de Saar (D). Het aantal deelnemers verdrievoudigde!


.....contact: info@saarrowingcenter.com telefoon (mobiel) +31 6 512 00 637


Website©2013