saar
roeien verbeteren coach on tour roeien Ratzeburg roeien Andalusië

Roeien verbeteren op de Saar

......een prachtige locatie

Je kunt ook skiff- en roeicursussen volgen bij het Saarrowingcenter. Gelegen in het westen van Duitsland ongeveer 50km ten oostzuidoosten van de stad Luxemburg loopt de rivier de Saar. Het deel van de Saar waar het roeicentrum ligt, is bijzonder beschut tussen heuvels en bossen waardoor het roeiwater vrijwel altijd rustig is. De Saar is een zijrivier van de Moezel en stroomt in dit deel door een prachtig natuurgebied.

Het Saarrowingcenter komt voort uit de roeionderneming Roeiplezier/Enjoyrowing van Carla Beekman die sinds 1992 actief is. In 2011 startte Carla Beekman de eerste skiffcursussen bij de Saar en registreerde 'Saarrowingcenter.com'. Na drie zeer succesvolle seizoenen, besloot zij de Saar over te dragen aan Theo van den Broek. Sindsdien zijn de cursussen succesvol voortgezet en is het aanbod enorm uitgebreid.

Bij het Saarrowingcenter kun je in de maanden mei, juni, juli, augustus en september terecht om je roeitechniek aan te scherpen. Zowel in de skiff als in meerpersoonsboten worden diverse meest korte cursussen aangeboden.

Daarnaast organiseert Theo van den Broek ook enkele roeicursussen tijdens de wintermaanden in Nederland, Duisburg en Sevilla. Kijk voor informatie en alle data in 2017 op de website van het Saarrowingcenter.


image27


logo


verbetering roeitechniek

verbetering samenroeien

opleiding instructeurs

incentives

aanbod Saarrowingcenter

profiel


emp

www.roeiplezier.nl


Saarrowingcenter


saar22


saar17


Voor verdere informatie mailen naar: info@saarrowingcenter.com

of neem direct contact op met Theo van den Broek: +31 6 512 00 637

.....contact:roeiplezier@xs4all.nl telefoon +31(0)20-6186580, mobiel +31(0)6-20-613026 (voicemail uit)


Website©2012