saar
roeien verbeteren coach on tour roeien Saar roeien Ratzeburg roeien Andalusië

roeien Saar

......cursusinformatie

Het programma is met name gericht op techniekverbetering door veel te roeien, te oefenen te analyseren, en door verschillende ervaringen samen te delen. De cursussen zijn niet bedoeld voor personen zonder roei-ervaring in de roeisport en beogen geen wedstrijdtraining te zijn.

De roeisessies worden begeleid door een enthousiaste ervaren instructeur die vooral begaan is met de wens van een grote groep recreatieve roeiers hun roeitechniek te verbeteren. Daarbij staan passie, geduld en toewijding voorop.

De meeste instructeurs en coaches van het Saarrowingcenter beschikken over het KNRB RI of RC diploma (niveau 3 of 4).

Als gevorderde skiffeur kun je ook kiezen voor de cursus skiff-beginnend. Het programma is dan anders, maar de coaching is uiteraard op aangepast niveau. Deze optie is bijvoorbeeld interessant als je graag samen met je partner of je roeimaatje(s) wilt komen die nog weinig of geen skiffervaring hebben.

Kom je met een groep van 8 personen dan is de skiff cursus besloten. Een speciaal programma kan worden opgesteld, zodat deelname voor zowel de roeier met als zonder skiff ervaring mogelijk is. In overleg kunnen ook data buiten het programma gekozen worden en kan de groepsgrootte afwijken.

Alle cursussen, algemene informatie en prijzen kun je hier vinden.

logo


roeien Saar

skiff-beginnend

skiff-gevorderd

personal coach

locatie

wanneer?

cursusinformatie

inschrijvens11

saarrowingcenter.coms30


s31


nieuws

Met ingang van het seizoen 2014 worden de cursussen aan de Saar georganiseerd door Theo van den Broek en zullen verder voortgezet worden onder de naam Saarrowingcenter. Carla Beekman blijft als instructeur/coach betrokken bij de skiff cursussen in Dreisbach aan de Saar.

Het Saarrowingcenter komt voort uit de roeionderneming Roeiplezier/Enjoyrowing van Carla Beekman.

Sinds 1992 organiseert zij cursussen voor techniekverbetering in de skiff. Om aan de toenemende vraag tegemoet te komen, besloot zij in 2011 het aanbod verder uit te breiden met de locatie aan de Saar (D). Het aantal deelnemers verdrievoudigde!


.....contact: info@saarrowingcenter.com telefoon (mobiel) +31 6 512 00 637


Website©2013