cularis
jazz trio profiel optredens contact

Trio

Kent u 'The Girl from Ipanema', 'In a Sentimental mood ', 'The Days of Wine and Roses', of bijvoorbeeld het nummer 'Georgia' ? Deze prachtige nummers en nog vele andere mooie jazzy melodiën speelt het Jazztones Trio.

Het Jazztones Trio speelt in de traditionele jazztriobezetting met op piano Cajan Witmer, op contrabas Carla Beekman en op drums Hans Beun. Het open en transparante geluid van deze bezetting, is een weelde voor het oor. Het trio is zeer flexibel en kan zachtjes op de achtergrond spelen, maar ook swingend uitpakken op de voorgrond. Hoe u wilt. Op welke manier het trio ook speelt, zij staat garant voor een gepaste sfeer bij elke gelegenheid. De aanstekelijke muziek en de enthousiaste uitstraling van het Jazztones Trio zal uw feest of evenement een bijzonder karakter geven. De musici hebben een ruime ervaring, maar zijn wars van routine. Zij spelen vooral omdat ze het erg leuk vinden telkens weer met elkaar te spelen en zo de muziek tot leven te brengen. Deze betrokkenheid uit zich in een muzikaal trio dat vooral ook u graag laat genieten.

Natuurlijk is het ook mogelijk de bezetting van het trio aan te passen. Een grotere formatie met bijvoorbeeld zang en een flügelhorn of saxofoon, of geen trio maar een duo met alleen contrabas in combinatie met gitaar, piano of een ander instrument.cb1

Hans Beun, Cajan Witmer en Carla Beekman